Bakisdagar

Tänk vad jobbigt att gå runt och vara bakis varje dag. det är jobbigare än vad man kan tro.
Idag har jag inget balanssinne kvar, det var katastrofalt i backen idag.
Åkte upp och kom på att nä det går inte jag måste hem igen, Jag och elli satsade på att komma ner men oj vad mycket misslyckanden. Föst hamnar man i en svart puckelpist och sen hamnar vi i en backe där man va tvungen att åka upp igen. ojojoj men tillslut hamnade vi här. Bakis som man är kanske det är dax att knäcka en ny öl :)

kras...

...sa det igår när jag vid sådär 7tiden på morgonen gick in i köket och trampade på något. Kollade närmre på det och där låg det en död mus mitt på köksgolvet! HATAR MÖSS och det blev inte bättre av att obbe som satt där (vi hade suttit där kanske en kvart precis bredvid den utan att se den) sa att det kom ut blod ur den! Fy fan!

Uppdatering av min säng, jag har fixat den! Slängde ner hela madrassen emellan sängstomen så nu ligger jag på golvet, lika bra det!

UNDERBART VÄDER idag. Sitter här med bambi. Vart ute och åkt men hon är bakis som ett as (skitkul när vi råkade hamna i en svart puckelpist som inte var riktigt öppen hahaha).

IGEN!

Dj, nu kan du inte klaga på mig längre! Fan jag som skrivit de två senaste inläggen nu!

Ville bara berätta att min säng brakade sönder TOTALT så fick sova i en helt sne (skojar inte!) säng inatt. Blev iofs bara en timmes sömn mellan festen och min och soffis jakt på jobb. Verkar som vi kommer få det, ska snacka med the big boss om typ 2h.

//elli

DET HANDLAR OM KVALITE DJ!

Bambi kanske leder men sedan kommer jag och bara kör över... hmm haha kanske inte. Men nu har jag iallafall tagit mig bort till internetcafét. Bakis som ett as så var tvungen att röra på mig lite.

Livet leker här nere och snart öppnar backarna också! Men fan, hade massa saker jag skulle skriva om men måste glömt bort dem med tiden drickan rann ner. Det här sög! Vet att jag har lovat att skriva allt smaskigt som händer men det har inte ritkigt satt igång med sådant där som är värt att berätta (tror jag) än men det kommer, behövs nog lite turister först!


USCH vad tråkigt inlägg... men snart kommer det en film! Så mammor, sluta läsa. Speciellt Carina för soffi mördar oss om vi lägger upp den innan du slutar läsa, du kan väl säga att du har slutat iallafall?

Super Duper

Vi har det bra vi har det super fint!

Fest varje dag är det, hade iof paus igår, ganska skönt faktiskt. Men ikväll blir det inflyttningsfest, 8 killar kom och flyttade in i vår lilla stuga. Sjukt sköna är dom. Idag ska vi utnyttja Frans O's bil så vi slipper bära hem all mat och dricka. Idag ska jag och soffi lyxa till det med lite lax till maten, dock är det lax i konservförpackning.

Jobbet är fixat för min del. Bartender på Tom Dooley, kommer bli sjukt najs, förutom att jag är lite halvrädd för min chef. Han är lite skrämande. Fixade så Elli också fick jobb där, fast hon har bara deltid. Jag ska jobba 6 dagar i veckan mellan 17,00 - 01,30 så får väll festa efter det, men får ivf åka skidor.

Lyckades efetr festen i fredags gå med en människa till Krazy Kangaroo uppe i backen, hur dum får man vara! I snöracet! men det va spännande att pulsa ner i backen dagen efter med snö upp till rumpan.




Det är en liten stad detta, rykten sprider sig snabbt så man får passa sig vad man gör ;)

//Bambi

It´s raining in the kitchen!




Känner du igen det syrran?;)


Welcome to our cribb!


Kort från resan!


Rå kyckling

Är det inte hur najs som helst att det finns åä och ö på detta tangentbord ;)

Gårdagens stora händelse var sjukt rolig!
Obbe hittar något i en disk där man tror det va färdiglagad mat, typ potatissallad och annat.
han sätter sig och börjar äta, vi andra kollar med glupska ögon av avundsjuka på honom.

Obbe:Vad gott detta va, men vad tusan är det?

Frågar han och håller upp något lite halvt slemmigt. Rå kyckling har han suttit och ätit. Har hört att det kanske inte är det bästa att äta. Soffi smakade ett hörn för att avgöra vad det va för något. Ingen sjuk än men man vet ju aldrig hur magen gillade kycklingen.

Idag har vi flyttat, så bor i kanten av St.Jacob, skit bra. Känt skibumboende. Vi prutade för övrigt ner priset till 15 euro / person och natt.

Nu är Obbe på arbetsintervju, har en känsla av att han kommer få jobbet! jätte kul, då har vi en mindre att oroa oss för ;)

Om man vill ringa till oss så måste man trycka +43 innan telnr.  fast det blir ju dyrt.

Nu blir det äntligen lagad mat :) ska koka lite pasta sen :P

// Bambi

Promenadernas dag

Den 17 november, första dagen i den lilla staden St.Anton. Efter söndagens äventyr va vi alla helt möra i kroppen, och stackars Obbe med sin träningsvärk från lördagens aktiviteter (som jag inte vet något om ;) ).
Våra planer för dagen var: Hitta boende, fixa Österrikiskt telefonnummer, leta jobb, supa!
Vi hann inte riktigt allt, men med vårat boendeletande blev det väldigt mycket promenad, har nog aldrig gått så mycket på en dag i hela mitt liv. Vet inte riktigt hur många gånger vi gick fram och tillbaka i city eller hur många gånger vi gick till Nasserain, eller St.Jacob.
Vi lyckades få tag på en lista med olika boenden som hyrs ut för säsongen, vi ringde runt. Till slut fick vi tag på ett ställe, nr 6. Skulle vara där inom en halvtimme så tog taxi (samma taxigubbe som kvällen innan). Väl framme frågade vi efter 6an och vips står vi brevid ett hus som inte alls var färdigbyggt, det var det. Glassigt som fasen va det inuti också. Kunde fått det till ett bra pris men va tvugna att betala in allt inom mindre än 2 månader vilket gjorde det lite värre.
I St.Jacob hittade vi ett ställe som luktar kossa, men det blir det nog, ska förhandla med priset idag. Hoppas på det! Där kommer det nämligen bo fler bums och tänk vilken stämning det skulle bli.

Telefonkort hittade vi på Postkontoret, men betalade man 15 euro extra fick man en telefon också, så nu har vi alla likadana telefoner. väldigt glassigt :)

Vi stötte på Oscar och hans 2 tjejkompisar också, himla trevliga typer.

Idag har vi knackat dött för att leta jobb. Men tyvärr blir det bara nej hela tiden .. (resturanger och barer är totalstängda också). Vi har hittat en borrargubbe som tipsade oss om att chilla tills snön kommer, för då kommer turisterna och då kommer även jobben.
Så nu ska vi väll hem och chilla och dricka vodka ;)

// Bambi      tel: 0664 57 49 098

8h blev 13h!

Sant... resan började bra och övergick till jävligt kul men jävligt fel när vi missuppfattade allt och glömde gå av tåget för att byta i zurich och hamnade borta i ja... någonting. Byta tåg igen och hamande i en stad som hette Sargans. Där blev det 3h med mat och krök. Vidare hit. kom fram! Hann bara åka igenom Lischenstein, Luxemburg och säkert något till. JÄVLIGT roligt var det däremot. Och ja, vi fick faktiskt sviten på boendet.

Igår ägnade vi oss åt att gå runt sådär 5 varv i hela byn och leta efter någonstans att bo, vi hittade ett till slut! Verkar skitbra, men Soffi och bambi ska ge sig iväg dit om ett tag och pruta ner priset. Det kommer bli ett hus med fest kan jag lova... väntar med skumpan tills vi flyttar in dit, imrogon bitti skulle jag gissa på.

Måste säga också att jag älskar gubben som står och borrar i trottoaren, han har så bra saker att säga! Honom ska man gå till om man behöver något råd... tror jag iallafall!

//Elli

Avsked

Gårdagens avskedsfest blev ju toppenbra, annat kan man inte säga. Förrutom de små detaljer man får höra dagen efter, som att jag tydligen trillat och slagit i Huvudet. Det förklarar ju dock alla blåmärken och skrapsår jag har idag.
För övrigt när jag tänkte lägga in bilderna från kameran på datorn idag så hittar jag inte kameran! Vände väskan ut och in men icke då!
Ringde runt och smsa de som jag hängt med igår... kameran borta!!!
kan något värre hända dagen innan mitt livs resa (behöver ju faktiskt dokumentera den med bilder)
Till slut när jag ringde älskade Malin, som för övrigt var chaffis, och nykter . Tänkte att då borde man ha koll. Jag kom på som en lampa över mitt huvud att jag åkte bil med henne! Så lite halvt desperat frågar jag om hon kunde kolla i bilen, och vips där va den! (måste ha bättre koll på mina saker, är det inte skinnhandskar är det kameran, vad tusan blir nästa sak?)
Skickade iväg pappa till Stora Höga för att hämta den :) nu är kameran här i säkert förvar.

Måste tipsa om en gladlåt: Peter Gabriel - Solsbury Hill
Maile och jag är bra på moves till den ;)

Måste tillägga att Linda är världens underbaraste människa just nu <3 var här 2 ggr och sa hejdå, fick örhängen och ett vackert armband också, nu kommer man inte kunna glömma henne när man är borta.
Kommer sakna dig och många andra <3

Kaos!



Hur går det för er?;)

Fortfarande full?

Var nog det förut men nu börjar baksmällan smyga sig på. Skyller på Soffis jävla shottar! Igår var det fest, jävligt bra fest! Så nu är jag redo att lämna Göteborg för St Anton. Ni andra också va?!

Så vad hände igår? Började hos Seeberg, vidare till PC och sedan hamnade jag själv på excet. Så där i kön träffade jag en annan ensam tjej så nu var vi två! In där och röjja och sedan iväg. Men frågan är vart alla andra tog vägen? Har väl i och för sig vant mig vid att jag alltid är ensam  till slut var vi än är. Vi borde köra som i hulstfred och sitta ihop, det skulle underlätta!

Imorgon alltså, då drar vi för fan! Och jag kan lova alla att jag ska uppdatera er om vad som händer där nere! För vad är jag bäst på? Snacka! Både om det jag borde och inte borde så... Soffi, Bambi och Obbe- AKTA ER FÖR MIG!

//Elli

Sooooooon!


Hotell

Nu har vi bokat hotell för de 2 första nätterna så vi slipper sova på parkbänken. Känns skit bra, för nu känns det att det verklgien är på riktigt. Svårt att inse det ibland.

Om man ska försöka förstå hur vi ska bo så verkar det super. Det är både balkong, toa och kabel-tv. så mycket fattar jag.
Jag och Elli skulle dock lista ut om det va en lägenhet eller rum, men kom fram till att suite borde väll betyda svit, å det låter ju typ lyxigt. Tror dock itne det stämmer riktigt med verkligheten dock :)

Eine schöne SUITE
ohne Frühstück
Pro Tag-pro Person 20 Euro

Beschreibung: 2 Doppelzimmer, 1 Wohnzimmer mit Balkon, Kabel-TV, Badezimmer und WC getrennt.


Anni & Manfred Fahrner
Alte Arlbergstraße
20 6580 St. Anton am Arlberg
Österreich
Telefon 0043 5446 2926
Telefax 0043 5446 2352 502
e-mail: [email protected]


Kan vara bra att ha kontaktinformationen här, så har vi koll på den.
Jag gillar verkligen öppningsfrasen i deras meddelande: Sehr geehrte Frau Wendel!
Känns bra att bli kallas frau :)

Obbe och Soffi, jag vet att ni inte vet att detta är bokat, men jag och Elli kände att det va dax. Det ligger ju i centrum också så vi slipper åka massa buss och grejjer :)

Känns som om det mesta är fixat för min del nu, behöver dock en väska att lägga alla saker i, sen är jag redo! 
wiiiooo!!

// Bambi                                            

MASSIVE MESSAGE UND ICH

ich freue mich auf diese Reise und auch auf sehr viel bier oder gluhwien zu trinken und vielleicht ein bisschen ski fahren.

Ich mochte KINO mit alles maedchen und ein bisschen poopoo machen auf soffi,elli oder bambi
ich will zu st anton und haha machen.

HURENSOHN!!

Das ist scheisse egal fur mich!auf wiedersehen und Tschuess RETARDS!


Veckans modetips

Jag måste verkligen tipsa om hur snygg man kan bli i skidbacken om man klär sig totalt rosa.

Intersport har de mesta, åk dit så hjälper Soffi er ;) Se själv med egna ögon hur snyggt hon stylat mig, kan det bli bättre?





Ska sedan även tillägga att det nu är 2 veckor och en natt kvar tills vi drar, är det inte läskigt. Jag blir ivf NERVÖS!

Nu ska det snart iväg och supas (för ovanligheternas skull), kan kanske försöka bortförklara det med att vi måste ju faktiskt öva oss inför säsongen.... annars kan det ju gå illa!

//Bambi                                          

RSS 2.0