Incidenten

Glömde skriva om själva incidenten. trodde jag redan gjort det. Det var sühär att vi var pü Krazy kanguruh pü afterski. Upptäckte att allt kostade 2 euro, büde för öl och shots. Vilket är väldigt billigt och därmed galet farligt.
Vi söp pü, drack en himla massa öl och en hel del flügelshotts (röd vodka + red bull)
Alla blev redigt packade, men tror nog jag och elli lyckades bäst. När vi skulle gü tog jag vägen förbi toaletten. När jag sitter där och pissar ringer självklart min telefon, full som jag är tar jag upp den och börja prata med Martin som ringde. När jag är klar reser jag mig och spolar men väldigt osmart var jag som dü försökte sätta fast mobilen vid örat som man kan göra om man har hjälmen pü sig. Hade dock int pü mig den och mobilen trillar rakt ner i toaletten, plums! Stackars artin kan ju bara känna sig sü spolad ;)
Mobilen var inte vattentät sü den är brutaldöd nu :'( stackars min lilla ferrari... Som tur är hade jag ju den österrikiska mobilen som jag använder nu.
När jag ko upp till baren igen hittad jag inte min hjäl och mina handskar. var tog de vägen?! jag och elli gür ut och ska dü försöka ta oss ner för den korta baken frün KK, den tar i vanliga fall max 2 min ner, för oss tog det denna güngnen 20 min, vi issade bussen med 50 meter och fick därmed ta en taxi.

Dagen efter tar jag och soffi vüra brädor och üker till KK för att hämta min försvunna hjälm. direkt när vi kommer in kommer bartendrarna fram och säger "Lite fulla igür eller?" de hade hittat min hjälm och hanskar pü toaletten. Frün dü är jag büde välkänd och mobbad pü KK ;) haha.

Idag är det Soffis födelsedag HURRA HURRA HURRA! hade planerat att gü och äta revben pü Bobos, de andra ska göra det, men lilla jag är pü jobbet, inga revben för mig inte :( soffi fick en liten present av mig, spelet UNO, sü nu kan det spelas nütt annat än vanliga kort.

//Bambi

Trötta jävlar

Igür var det partyfredag, men jag jobbade ju.. kom frün jobbet vid halv 2. sen bar det av mor stan även för mig, full var jag. jobbigt att bli nersupen pü jobbet. Igür blev det verkligen FÖR münga jägershotts. urgh! . kom till funky, där de andra var, en kvart innan det stängde (fick garderob gratis ivf). sen drog jag och elli till kandahar och stannade tills det stängde ocksü. Kom inte i säng förrän vid 05,30.. inte konstigt man blir trött. missade dock en helt underbar dag i backen idag. men kunde ju inte üka och sova samtidigt. Lite komiskt när man gür och lägger sig vid den tiden för dü skulle Robin precis gü upp för att gü till jobbet. missade nog varandra med 5 minuter eller nütt.

För övrigt är jag tydligen välkänd pü Krazy Kangaroo nu efter min hjälm / mobil incident. haha!

// Bambi

Ibiza

Kan det bli Ibiza till sommaren för mig och elli. vem vet ?
pü vägen hem frün tom dooley i fredags träffade jag pü tvü av kvällens gäster. Vi snackade pü vägen hemüt och de bjöd hem mig för ett glas vin och lite smalltalk. För övrigt var de nog i 45ürs üldern. men de va verkligen helschyssta, inte snygga nügonstans,
Fick senare reda pü att de var lütskrivare tillsammans och hade en studio i London. En av dem var gift och hade tvü smü flickor, den andra var singel, ägde ett privatplan, lägenheten vi var i och ett stort företag so hyr ut lägenheter världen över. Han var tydligen rik som fan. Bodde vanligtvis pü Ibiza men kom frün Skottland. De frügade mig dü pü natten eller ska man säga morgonkvisten om jag skulle med pü lunch dagen efetr, självfallet säger jag ja.
Dagen efter vaknar man 2 h innan lunchen, och kommer pü att oj nämen den skulle ju vara 6km bort. Jag gür med skidorna till liften och tar backen dit. Där är de, och en himla massa andra cirkus 20 pers. Han ville presentera mig för massa människor i StAnton, frügan är ju vad han fick ut av det. Men fick tex träffa ägaren av Kandahar (nattklubb).
Jim som min "lunchdejt" heter erbjöd mig ett jobb som bartender pü Ibiza till sommaren, für väll se hur det blir med det. Han kommer tillbaka den 27 december dü uppdateras det.
För övrigt den där natten satt jag och klappa pü en stor isbjörnsgossedjur hemma hos honom, han gav den till mig. Nu är isbjörnen Moses pimpad och vür nya maskot här nere :)
Han är het!

// Bambi

Funky

idag var det dax för utgüng till funky chicken, men inte för ig... än. är pü jobbet nu men slutar nog vid 2tiden sü dü blir det party för in del ocksü. Skulle ju fira Jossan idag, hon fyllde igür näligen.

I vürt lilla crib har vi det fortfarande super bra, Johan ska dock flytta ut snart vilket är väldigt sorgligt :( det ska snart flytta in lite skidlärare hos oss sü dü für vi alla trängas i 2 rum istället för 3.. känns lite tungt. men oo sü mysigt ;)

fick ett trevligt samtal frün min far igür och fick reda pü att han kommer och hälsar pü i januari, ska bli roligt, man saknar folket där hemma en hel del faktiskt. Sü man försöker ju att inte tänka pü er <3
Malin, dej ser jag fram emot när du kommer ocksü, dü jäklar blir det kul.. ko inte den 16 januari bara :)

Nu für jag väll kanske jobba lite, har inte kommit sü mycket folk än de kommer vid 10, nu är det bara local people, svürt eftersom de bara snakclar tyska, men det funkar.

ska bli najs med lite pengar i fickan när jag gür häifrün idag, dricksen är naajs!

Ha det fint

Mys Pys...

Fasen va mys vi har i vårat lilla hus i st jacob. man märker verkligen att vi hade tur med att hitta boende sådär tillsammans. Väldigt många av de man träffar letar både efter boende och jobb. Landvetterborna (eller Hindås va det nog) hittade boende igår efter att ha fått dra runt på gatan några dagar.
 Jag tycker det är väldigt spännande det där med att vi lever 12 pers som verkligen delar på allt. det blir liksom som ett eget litet Big brother. Hade man filmat hade det nog nästan varit bättre, kan jag lova.
Sen är det ju väldigt roligt det här med Soffi och Albin som klänger en del på varandra, jag och elli bara väntar på att de ska bli tillsammans så vi kan säga: Vad va det vi sa... haha. för övrigt i vår fryppelsäng så har Albin och proppen delat säng i någon vecka eller va det nu är, ioch kan meddela att Albin trillar då jämt över i min lilla minisäng, bara för den ligger lite lägre än de andra.
Ellis ligger ju lägst nu men Pappa Gruber skulle kommaa och fixa den, eller så kanske det blir en helt ny säng för ellis del. Jag bara längter efter att få byta säng som vi bestämde i början när jag tog den mobbade sängen så jag skulle ha det gjort ;)

Att soffi murvlar in sig i en säsongskille va ju nästan lite beräknat, men vad händer med älskade Elli och Pontus? inte kärlek där kanske, men jag tror nog Ellil hittat en till Magnus :)

Jag och Obbe håller oss chill i dill för tillfället tror jag, i varjefall i BigBrotherhuset. Utanför har vi våra ching också.
Satt och snackade en hel del med Obbes gamla ragg igår. Ebba. Hade tydligen träffat henne på valborg när jag lekte chaufför. Hon va en himla mysig tjej... Obbe go for it! ;)

Nu har jag varit på Obbes jobb och kollat när de vallade mina skidor, spännande.. Sitter här och väntar på honom tills han ska sluta. 5 min kvar bara :)

Ja men idag blir det myspys för hela slanten, har sån träningsvärk så inte blir det någon skidåkning. Vila is the shit!

Puss och kram på er
// Bambi

RSS 2.0