Promenadernas dag

Den 17 november, första dagen i den lilla staden St.Anton. Efter söndagens äventyr va vi alla helt möra i kroppen, och stackars Obbe med sin träningsvärk från lördagens aktiviteter (som jag inte vet något om ;) ).
Våra planer för dagen var: Hitta boende, fixa Österrikiskt telefonnummer, leta jobb, supa!
Vi hann inte riktigt allt, men med vårat boendeletande blev det väldigt mycket promenad, har nog aldrig gått så mycket på en dag i hela mitt liv. Vet inte riktigt hur många gånger vi gick fram och tillbaka i city eller hur många gånger vi gick till Nasserain, eller St.Jacob.
Vi lyckades få tag på en lista med olika boenden som hyrs ut för säsongen, vi ringde runt. Till slut fick vi tag på ett ställe, nr 6. Skulle vara där inom en halvtimme så tog taxi (samma taxigubbe som kvällen innan). Väl framme frågade vi efter 6an och vips står vi brevid ett hus som inte alls var färdigbyggt, det var det. Glassigt som fasen va det inuti också. Kunde fått det till ett bra pris men va tvugna att betala in allt inom mindre än 2 månader vilket gjorde det lite värre.
I St.Jacob hittade vi ett ställe som luktar kossa, men det blir det nog, ska förhandla med priset idag. Hoppas på det! Där kommer det nämligen bo fler bums och tänk vilken stämning det skulle bli.

Telefonkort hittade vi på Postkontoret, men betalade man 15 euro extra fick man en telefon också, så nu har vi alla likadana telefoner. väldigt glassigt :)

Vi stötte på Oscar och hans 2 tjejkompisar också, himla trevliga typer.

Idag har vi knackat dött för att leta jobb. Men tyvärr blir det bara nej hela tiden .. (resturanger och barer är totalstängda också). Vi har hittat en borrargubbe som tipsade oss om att chilla tills snön kommer, för då kommer turisterna och då kommer även jobben.
Så nu ska vi väll hem och chilla och dricka vodka ;)

// Bambi      tel: 0664 57 49 098

Kommentarer
Postat av: Wendis

Ingen snö än alltså ? Blä.. vad gör man i St Anton utan snö? Krökvarning? :D Fan va najjs med matchande mobiler! =)

2008-11-18 @ 20:37:54
Postat av: Bambi

Jo det blir ju krök dagarna i ända ;)

2008-11-19 @ 15:12:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0